Vaihtaminen kokeilutilauksesta maksulliseen tilaukseen

Kun ilmainen kokeilujakso päättyy, tilaus uusitaan ja aktivoidaan ilman sinun osallistumistasi. Tilauksen uusimisen hinta veloitetaan valitsemallasi maksutavalla.

Joillakin alueilla automaattinen siirtyminen maksulliseen tilaukseen ei ehkä ole käytettävissä. Jos et antanut maksutietoja myöhempää uusimista varten, kun tilaisit ilmaisen kokeilujakson, sinun on ostettava tilaus sen varmistamiseksi, että laitteesi pysyvät suojattuna.

Voit vaihtaa kokeilutilauksesta maksulliseen tilaukseen seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Profiili-osioon Jos laitteesi on yhdistetty My Kaspersky -tiliisi, sähköpostiosoitteesi näkyy tässä.
  3. Napsauta tilaustiedoissa Osta nyt.

Kasperskyn tai jonkin kumppanimme verkkosivusto avautuu oletusselaimeen. Anna My Kaspersky -tiliisi rekisteröity sähköpostiosoite ostoprosessin aikana.

Ostamasi tilaus aktivoituu automaattisesti laitteellasi.